Een vliegende start voor kleine muis!

Kleine muis komt thuis is op vrijwillige basis tot stand gekomen. Alles hebben wij zelf gedaan. De tekst, de illustraties, het digitaliseren van de afbeeldingen, de mail funnel, de website, de marketing, noem maar op.

Het is geweldig dat het e-book van kleine muis, zo goed opgepakt wordt. Binnen een halve dag is het boekje al bijna 100 keer gedownload! Fantastisch!

Van e-book naar ècht boek?

Maar bij de volgende stap hebben we hulp nodig.

De vele downloads in korte tijd is ontzettend fijn om te zien. Maar het geeft ook de noodzaak van dit e-book aan. Bij iedere nieuwe download groeit de wens om hier een echt boek van te maken.  De gedrevenheid om nog meer van dit soort boekjes te schrijven en illustreren is er bij ons beide.  

Wat zijn we ongelooflijk trots, en blij dat binnen een korte tijd al zoveel kinderen dit boekje hebben mogen lezen / horen!

Maar, een e-book is toch niet het zelfde als een ècht boek. Het is onze grootste wens om vele huishoudens, scholen, bibliotheken en andere gelegenheden te voorzien van een èchte kleine muis boek. Zodat de kinderen iets in handen hebben waar ze vaker op terug kunnen vallen. Een mooie hardcover, met prachtig gekleurde illustraties.

We moeten wel realistisch blijven. Ook voor ons heeft deze tijd van Corona, helaas financiële gevolgen. Daarom is het op dit moment voor ons nog niet mogelijk om onze wens te realiseren.

Daarom, alle schroom opzij zettend, de vraag:

Ben jij iemand die ons kan helpen of heb je de juiste connecties? Dan houden we onze oren gespitst 😉 Kranten, bibliotheken, fondsen, uitgevers, of gewoon iemand met de middelen die ons kan helpen kleine muis bereikbaar te maken voor alle Nederlandse kinderen? We horen het graag. Onze dank is groot!

Hartelijke groet,

Régine en Gee

De eerste reacties op het e-book

Een mooi en eerlijk verhaal over deze rare tijd, prachtig geïllustreerd door Gee Adriaansz 

Voorlezen met Wendel

Veel minder ingewikkeld dan het Nijntje carona boekje

Patricia

Corona en de gevolgen, mooi uitgelegd voor jonge kinderen!

Olga

Kleine kinderen uitleggen in welke situatie we zitten kan best een uitdaging zijn. Dit rijk geïllustreerde boekje is een mooi hulpmiddel!

Monique

E-book ontvangen

Wil je ook dit gratis e-book ontvangen?

Vul dan hiernaast je gegevens in. Je ontvangt direct een bericht in je inbox met een link om het e-book van Kleine muis blijft thuis te downloaden.

Als je je aanmeldt ontvang je zo nu en dan een berichtje van ons. Over wie wij zijn en wat we doen, of bijvoorbeeld nieuws over de bestaande of nieuw uitgegeven boekjes. 

De kleine lettertjes: Wij spammen niet, en gaan zorgvuldig met je gegevens om. Precies zoals wijzelf ook willen dat er met onze gegevens omgegaan wordt.

(Velden met een * zijn verplicht.)